Persoonlijke coaching

Zijnsgeoriënteerde coaching brengt je in contact met jezelf. Het geeft je een realistisch zelfbeeld. Omdat je alles benadert vanuit een respectvolle en liefdevolle houding, krijg je zicht op je kwaliteiten en je valkuilen. Je kent je eigen imperfectie èn het is geen probleem meer. Je durft te laten zien wie je bent èn wat je wilt. En zo ben je stuurman of stuurvrouw en vaar je jouw eigen koers in contact met anderen.

Tijdens de coaching werk je met diverse technieken, zoals gesprek, rollenspel, visualisatie, meditatie en lichaamswerk. Dat alles in een open, nabije en respectvolle sfeer, waardoor je je meer bewust wordt van de
keuzes die je maakt, wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt in je leven.
 

INTERESSE?

Na het kennismakingsgesprek maken we een afspraak voor een intakegesprek van 1,5 uur. Aan de hand van een door jou ingevulde vragenlijst, kijken we welke begeleidingsvraag je hebt. Van mijn kant zal ik mijn visie en werkwijze nader toelichten. Daarna volgt een reeks van 5 gesprekken van 1 uur, waarbij de frequentie van de gesprekken ongeveer eens per twee weken is. Aan het eind van deze reeks vindt een evaluatie plaats.

De tarieven voor particulieren en organisaties zijn op aanvraag verkrijgbaar. Het kennismakingsgesprek
(30 minuten) is gratis.